Banometru este un program de responsabilitate socială coordonat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi este realizat cu sprijinul ING Bank, iar Asociația Educație pentru Viața Reală este partener de implementare.

 

În baza autorizaţiei emise de A.N.S.P.D.C.P. nr. 22973, înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrarilor de date cu caracter personal, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume şi prenume, semnatură, telefon/fax, adresă, e-mail, situaţie economică şi financiară, date bancare, cod numeric personal, seria şi nr. actului de identitate) prin mijloace automatizate şi manual, cu scopul de a oferi consultanţă beneficiarilor programului Banometru.


La utilizarea serviciilor noastre este posibil să vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntară. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate în strictă conformitate cu legislaţia română privitoare la protecţia datelor. Datele personale funizate pe site-ul Banometru sunt utilizate ca parte din procedura contractuală pentru a va procesa solicitarile. În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul inregistrării, participării la trageri la sorţi şi/sau la trimiterea de brosuri informative.

Termeni & Condiţii