• COVID-19

  Ce decizii e bine sa iei în perioada de
  criză pentru sănătatea ta financiară

  Intră aici
 • Ne bucuram că ești aici

  Hai cu noi in Banometru online - un program
  de educație financiară gratuit și flexibil pentru a avea o
  viață financiară sănătoasă

  Intră aici

 

Înscrie-te gratuit în programul online și beneficiază de consiliere financiară și cursuri video, pentru o viață financiară sănătoasă.

CALENDAR DE EVENIMENTE
Legenda
Ateliere
Webinarii

02

De ce educatie financiara pentru adulti?
De ce educatie financiara pentru adulti?

Ce e educația financiară și de ce tot aud de ea în …

continuă...
Scutecele reutilizabile, una din solutiile de conservare a bugetului familiei
Scutecele reutilizabile, una din solutiile de conservare a bugetului familiei

Aproximativ acum trei ani și jumătate am aflat cu mari …

continuă...
Inchirierea apartamentelor pe termen scurt
Inchirierea apartamentelor pe termen scurt

În 2008 am fost una din multele familii care a rămas …

continuă...

Banometru este un program gratuit și flexibil prin care descoperi un nou mod de a privi încercările tale financiare. Este modul ideal de a folosi sprijinul unui profesionist pentru creionarea unui plan care chiar funcționează.

Te uiți diferit, dar în ritmul tău. Banometru îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie.
Poți accesa acest program atât de acasă, cât și prin participarea fizică la seminar sau la întâlnirile 1 la 1.

Banometru poate fi o echipă cu doi coechipieri: tu și specialistul pe care îl alegi. O colaborare care pleacă de la atelierele introductive și dezvoltă soluții în cadrul întâlnirilor 1 la 1.

Hai să punem banii să lucreze pentru tine!

Banometru poate fi și un loc care îți oferă accesul exclusiv la o serie de unelte prin care să te verifici. Oare există lucruri pe care le poți învăța singur, măsuri pe care le poți aplica imediat pentru a-ți îmbunătăți bugetul lunar? Știm din experiența de până acum că da, sigur există. Înregistrează-te!

Înscrie-te în site și accesează mijloacele oferite exclusiv de Banometru!

 

Banometru este destinat oricărui om care își dorește să vadă altfel bugetul său și al familiei sale. Datorii care arată neplăcut? O nevoie puternică de a câștiga suplimentar? Nu există nicio limită ori criteriu pe care să-l impunem. Tot ce contează este dorința ta de a vedea altfel cheltuielile tale, tocmai pentru că astfel putem găsi împreună soluții potrivite.

Niciuna. Banometru este un program gratuit, în care te înscrii în mod voluntar și la care poți renunța oricând, dacă simți că nu mai vrei să continui. Intenția noastră este să oferim sprijin persoanelor care caută siguranță financiară. Facem asta discutând împreună soluții văzute prin ochii specialistului.

Accesează secțiunea „Cum te înscrii” din site. Acolo vei găsi link-urile de înscriere pentru atelierele introductive, ședințele de consiliere individuală sau de accesare a instrumentelor online. După ce ai completat formularul, te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile.

Te poți înscrie la ședințele de consiliere individuală indiferent dacă ai participat sau nu la cursurile introductive. Pentru a vedea lucrurile în ansamblu și a înțelege ce ai de câștigat concret din acest program, îți recomandăm să începi totuși cu atelierul.

Tocmai pentru că este important să alegi ajutorul potrivit, poți alege și cursurile online. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont de utilizator. Astfel, vei putea să accesezi o serie de materiale exclusive: cursuri, webminarii, instrumente de lucru. Secțiunea dedicată utilizatorilor îți pune la dispoziție aceste materiale, inclusiv calendarul webminariilor și temele acestora.

Programul de lucru al organizațiilor partenere și care oferă ședințele de consiliere individuală este de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 - 18.00. O parte din consilierii noștri pot oferi serviciile de consiliere după-masă. Dacă puteți participa doar după-masă la aceste activități, puteți stabili cu aceștia orarul întâlnirilor.

Documentare video

Cum preluam controlul asupra banilor?

Românii fac credite pentru cadouri

Banometru

Când pot negocia cu banca?

Cum preluam controlul asupra banilor?

De ce sa vii la atelierele Banometru?

Închirierea apartamentului în regim hotelier

Program de educație financiară adaptat nevoilor tale